Fyratusen intresseanmälda inom april

30.04.2019

Det är mäkta imponerande att vi på en månad lyckas engagera så många. Detta stärker vår övertygelse om att Skolmusik 2020 kommer att bli något alldeles speciellt, hälsar Martin Enroth som är verksamhetsledare för DUNK.

Projektplaneringen framskrider i övrigt enligt planen. I skrivande stund den 30 april är musikproduktionen på slutrakan och noter skall småningom i tryck. De lokala förberedelserna är i full gång redan drygt ett år på förhand med planeringen av festivalschema, konserter, workshoppar och många goda samarbetsprojekt och synergier med andra aktörer diskuteras som bäst.

Vi uppdaterar hemsidan efterhand med viktig information, och nyhetsbrev skickas ut till alla dem som intresseanmäler sig till festivalen. På detta sätt försäkrar du dig om att viktig information gällande festivalen når fram till dig.

Det är även fritt fram att puffa för Skolmusik 2020 och intresseanmälningen bland kollegor och bekanta som eventuellt är intresserade av projektet. Även om vi når många via e-post och social media är det ändå en utmaning att nå alla lärare, så vi är glada om ni hjälper oss att uppmärksamma folk om evenemanget.

Glad Valborg från Skolmusikteamet!

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen