På fyra dagar sprängde vi tusen intresseanmälda till Skolmusik 2020!

Vi nådde tusen!

Intresset för Skolmusik 2020 verkar vara stort bland skolorna i alla regioner. På endast några dagar är vi nu fler än tusen personer som förväntas delta i Skolmusik nästa vår.

Skolor har anmält sig från landskapen Österbotten, Egentliga Finland, Nyland och Åland och den genomsnittliga storleken på grupperna är nu 48 personer.

Det känns väldigt glädjande och samtidigt motiverande för oss som arbetar mde planeringen av festivalen att se att så många redan nu håller ögonen öppna och intresseanmäler sig till Skolmusik. Det stärker vår uppfattning om att detta är ett evenemang som skolvärlden inte vill vara utan, säger Martin Enroth som leder planeringsarbetet med Skolmusik 2020.

För arrangören (DUNK) är detta ett intressant och viktigt skede i processen. Vi följer noga med intresseanmälningarna för att få en så exakt prognos över förväntat antal deltagare i ett så tidigt skede som möjligt. Intresseanmälningen är inte bindande, och arrangören uppmanar alla som seriöst överväger att delta i Skolmusik att registrera sig och uppge ett förväntat antal deltagare.

Relaterade artiklar