Datum för höstens infotillfällen

19.08.2019

Under infotillfällena presenterar vi Skolmusik 2020 med praktiskt upplägg och det konstnärliga och pedagogiska innehållet. Vi informerar även om hur deltagarna på olika sätt kan engagera sig i kampanjen #vårthav.

Först i tur medverkar vi i Svenska Litteratursällskapets kostnadsfria fortbildning för musiklärare med temat ”Komposition och improvisation i musikundervisningen” fredagen den 6.9.2019. Du kan bekanta dig med hela fortbildningsprogrammet här. Anmäl dig till detta seminarium senast den 3 september.

Lördag 7.9.2019 befinner sig Skolmusikteamet på fortbildningsdag i Sursik skola i Pedersöre i samarbete med CLL – Centret för livslångt lärande. Den 5.10.2019 deltar vi i fortbildningsdagen för österbottniska lärare i Vasa med temat ”Läsning gör skillnad”. Du kan läsa mer om programmet och utställarna här.

Konst- och musikutbildningsdagar i Vasa

Välkommen på konst- och musikutbildningsdagar 20-21.9 i Vasa! I årets konst- och musikutbildningsdagar träffar du bland annat forskaren, musikpedagogen och musikern Tuulikki Laes och dekanus Fritjof Sahlström. Konst- och musikutildningsdagarna riktar sig till dig som är engagerad i utbildningsfrågor inom konst och musik på alla stader. Programmet erbjuder egna workshoppar för dig som är aktiv inom småbarnspedagogik, musiklärare och yrkesutbildare.

I samband med konst- och musikutbildningsdagarna presenterar i Skolmusik 2020 och #vårthav-kampanjen och erbjuder kostnadsfria workshoppar för musiklekis och småbarnspedagogik, barnkör och diskussionsforum för utbildningsledare. Du kan läsa mer om hela programmet och anmäla dig här via DUNKs hemsida.

 

 

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen