Skolmusik förverkligas digitalt och regionalt

26.11.2020

På DUNK har det skett många förändringar under hösten, bl.a. har vi välkomnat en ny verksamhetsledare Hilde Losvik. Jessica Mattila har anslutit sig till Skolmusikteamet och fungerar under våren som projektledare.

Det är en utmanande tid speciellt för er lärare men också för DUNK bland många andra evenemangsarrangörer. Under dessa omständigheter är det inte möjligt att ordna en Skolmusikfestival enligt tidigare upplägg och vi har under hösten bollat idéer med våra samarbetspartners och kommit fram till en lösning som vi hoppas kan vara genomförbar och inspirerande.

Festkonsert genomförs denna gång digitalt och sänds av Yle. Deltagarna kan följa konserten och sjunga med från den egna skolan, klassrummet eller hemifrån. Repertoaren är den samma som inövades till 2020. Närmare info om tidtabell meddelas inom kort.

Förutom festkonserten erbjuder vi workshops och konserter, fysiskt och digitalt, som kan förverkligas på den egna skolan.

Vi hoppas att SKOLMUSIK 2021 kan bidra till en känsla av tillhörighet och gemenskap och att vi genom detta upplägg kan nå fler deltagare och uppmuntra till kreativitet och mera sång och musik runt om i skolorna.

Vi tar gärna del av era idéer, tankar och önskemål kring Skolmusik. Ta kontakt om du undrar över något eller önskar stöd och hjälp med t.ex. teknik eller repertoar.

Du har möjlighet att påverka programutbudet under festivalen genom att svara på denna enkät senast 4.12.2020

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen