Skolmusik 2021

11.02.2021

Workshops

Skolmusik kommer att erbjuda digitala workshoppar under festivalveckan 3-7.5.2021, där deltagarna får prova på olika aktiviteter inom konst, musik, drama och dans. Ni kan själv välja när ni plockar in workshopparna i undervisningen, de finns tillgängliga digitalt under veckan. Vi mejlar ut information kring workshoppar närmare evenemanget.

Vill ni delta – anmäl er till Skolmusik här.

Mosaikkonserter

Medverka i en mosaikkonsert genom att skicka in en video på ert uppträdande till oss senast 18.4. Av de insamlade klippen sammanställer vi digitala konserter. Vi skickar ut en uppladdningslänk för era klipp till de som anmäler sig till Skolmusik. Under festivalveckan v.18 postar vi de digitala mosaikkonserterna som kostnadsfritt kan tas del av i skolorna eller hemma.

Vill ni medverka eller få tillgång till de digitala konserterna – anmäl er till Skolmusik här.

Utöver det digitala Skolmusikprogrammet uppmuntrar vi även skolor att ordna egna konserter och uppträdanden i skolorna enligt egna förutsättningar under Skolmusikveckan v. 18. Skicka gärna in eller tagga oss i bilder och klipp som vi kan dela på vår Instagram. @skolmusik #skolmusik2021

Festkonserten

Skolmusik 2021 kulminerar en festkonsert som sänds via Yle Arenan och Yle 5 den 7 maj. Under festkonserten framförs den på förhand inövade gemensamma repertoaren tillsammans med orkester. Under konserten kan deltagarna sjunga med från den egna skolan, klassrummet eller hemifrån. Under våren samlar vi in videomaterial från skolor som är en del av festkonserten, observera att deadline för att skicka in material är 6.3.

Anmäl er till festkonserten här. 

Vill beställa sånghäften? Det gör ni här.

Utöver dessa tre grundstenar i evenemanget har vi även andra programpunkter och kampanjer på våra sociala kanaler, följ oss på Instagram @skolmusik för uppdateringar.

Funderar ni på något? Ta kontakt!

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen