Repertoaren för Skolmusik 2020 finns nu i sin helhet på webben på gratis.laromedel.fi!

Skolmusik 2020 erbjuder en nyskriven repertoar och nytt undervisningsmaterial för grundskolan och andra stadiets utbildning. Läromedlen riktar sig också till skolor, körer och andra musikgrupper som inte deltar i själva festivalen.

Den nyproducerade repertoaren är ett bidrag till vår gemensamma och framtida sångskatt, säger DUNKs verksamhetsledare Martin Enroth.

Repertoaren innehåller 11 nyskrivna verk som lanseras med tryckta noter och digitala övningsfiler som underlättar instuderingen. Alla verk har tillhörande lärarhandledning med information och tips för läraren hur du kan ta dig an musiken i undervisningen och också förslag på ämnesöverskridande verksamhet. Repertoaren innehåller varierande genrer och spännande ljudvärldar som ger er något att bita i under instuderingen av materialet.

dunk.laromedel.fi hittar du lärarhandledningsmaterial, stämfiler och förslag på ämnesöverskridande arbete med repertoaren. Login till sajten får du via DUNK vid beställning av nothäfte.

Under vårvintern 2020 ordnas repertoarseminarier där du som pedagog kan delta för ytterligare handledning kring repertoaren.