Konserter

Festkonsert(er)
Eftersom att intresset för Skolmusik är så stort arrangerar vi två identiska festkonserter under festivalen. Festkonserterna arrangeras i Jakobstads Ishall fredag kl. 19:00 och lördag kl. 14:00. På festkonserten framförs den officiella Skolmusikrepertoaren med konferencierer, dansare och orkester. Notera att deltagande på festkonserten med en grupp innebär att man deltar i programmet och framförandet av den gemensamma repertoaren. Sångarna är både artister och publik. Er grupp medverkar antingen på fredag eller lördag och anmälan till festkonserten görs i anmälningsformuläret.
Mosaikkonserter
Mosaikkonserterna är förhandsplanerade konserter med teknik på plats. Till dessa skickar ni in demo till fanny@dunk.fi senast 1.3.2020. Demona används för att vi ska kunna bygga upp så bra konserthelheter som möjligt.
Open Stage
Open Stage-konserterna är mer spontana och grupperna uppträder akustiskt med eget program. Ni anmäler er till Open Stage i anmälningsformuläret. Maila namn på er grupp/ ert framträdande senast 1.3.2020 till fanny@dunk.fi.
Gästkonserter
Gästkonserter ordnas under Skolmusik och deltagande grupper kan gå på dessa som publik. Information kring gästkonserterna hittar ni ramplanen under skolmusik.fi/ramplan. Informationen uppdateras fram till evenemanget. I anmälningsformuläret kan ni kryssa i om ni önskar delta i en gästkonsert som publik och vi pusslar ihop vilken konsert som passar ert schema bäst.